Nyt hjem til herreløse katte « Gå til aktuelle emner
På Køge Dyreklinik får vi indimellem kendskab til katte, som af den ene eller anden årsag har brug for et nyt hjem. Ønsker du at være med til at hjælpe en herreløs kat ved at give den et godt og blivende hjem, er det muligt at blive skrevet på vores modtagerliste til herreløse killinger og katte.
Katten vil ved modtagelsen være neutraliseret, vaccineret, øremærket samt registreret i dansk katteregister. Det koster 500 kr at modtage en herreløs kat.

Ønsker du uforpligtende at blive skrevet på vores modtagerliste kan Køge Dyreklinik kontaktes på tlf: 56 63 40 96 eller send os en email kontakt@koegedyreklinik.dk Anfør dit navn og telefonnummer samt eventuelle ønsker for kattens udseende, race, alder, ude/indestatus osv. 

Det skal understreges, at det ikke er muligt at indlevere sin kælekat til videreformidling via Køge Dyreklinik. Her henviser vi til, at det forsøges at skabe kontakt til mulige nye ejere, eller at der tages kontakt de eksisterende kattehjem.

 

Woody var en lille herreløs killing, som har fået nyt hjem igennem Køge Dyreklinik.
Nu lever han en lykkelig tilværelse sammen med sin nye menneskefamilie og sin nye katte-storebror. Vil du hjælpe en kat til en ny og bedre tilværelse kontakt venligst Køge Dyreklinik.

 

Chips har ligesom Woody fået en ny chance i livet.
Han nyder nu livet sammen med sin nye familie.

Ønsker du at hjælpe?


Ønsker du at være med til at hjælpe en herreløs kat?

Så læs mere her

Åben konsultation

Vores åbne konsultation giver dig mulighed for at møde ind når det passer bedst ind i din tidsplan.

Mandag: 7-11 og 15-17
Tirsdag-fredag: 9-11 og 15-17
Torsdag: 9-11 og 15-18
Lørdag: 9-11

Konsultation udenfor disse tider kræver tidsbestilling.


Top
}