Klinikken

Køge Dyreklinik den moderne klinik i historiske omgivelser! Klinikken blev grundlagt i 1966 som den første reelle smådyrsklinik i Køge Centrum. Klinikken er beliggende i den gamle købmandsgård Oluf Jensens Gård.

Den centrale placering 1 min fra Køge Torv, med et pulserende byliv lige uden for døren og 2 min fra Køge Station, giver en helt særlig stemning. Der er parkeringsforhold lige uden for døren og nær adgang fra tog og busser.

Klinikken er en fuldt udstyret praksis med venteværelse, konsultation, operationsstue, digitalt røntgenanlæg, ultralydsscanner, terapilaser og en komplet tandklinik. Derudover har vi eget laboratorieudstyr, hvilket giver mulighed for hurtig og præcis diagnosticering i det kortest mulige tidsforløb.

Vi har en stor foderafdeling og bruger megen tid på vejledning i ernæring og korrekt pleje af alle former for kæledyr. Vi står endvidere til rådighed med vejledning og salg af shampoo, loppebehandling og diverse tilbehør.

Faglighed og indsigt prioriteres højt, og vi holder os således hele tiden opdateret gennem efteruddannelse.

Køge dyreklinik tilbyder blandt andet:

Vi kan også behandle din hund for hjerte- og lungeorm samt "almindelig" ormebehandling. Udover behandlinger, kan du hos os også købe dyrefoder i høj kvalitet

Åbningstider

Konsultation kun ved forudgående tidsbestilling, ring til 56634096.

Mandag: 07:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 08:00-17:00
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 08:00-17:00
Lørdag: 09:00-11:00

Hjemmebesøg

For at imødekomme de af vores klienter der ikke er mobile og derfor ikke har mulighed for at komme ind på klinikken selv, tilbyder vi hjemmebesøg efter aftale. Ring og lav en aftale på tlf. 56 63 40 96.


Ønsker du at hjælpe?

Ønsker du at være med til at hjælpe en herreløs kat?

Så læs mere her


Top
}